Showroom

Badkamers worden droomkamers
Wie onze showroom betreedt, waant zich direct in een andere wereld. Een wereld waarin badkamers droomkamers worden. En waarin design, weelde en kwaliteit vanzelfsprekend elementen zijn. Hier worden ideeën geboren en woonwensen vervuld met exclusief sanitair van gerenommeerde fabrikanten.

Sanitair ontwerp
Een badkamer of toilet uitzoeken doet u niet iedere dag. Van belang is te weten welke wensen u hebt, wat de ruimtelijke mogelijkheden zijn en welk budget beschikbaar is. Onze adviseurs maken samen met u dan het ontwerp dat het beste bij u past en mogelijk is. Of u nu over weinig ruimte beschikt of over een zeer ruime badkamer, voor elke ruimte is er een passend ontwerp, van eenvoudig tot zeer luxe. 
 
Wellness
U heeft bij ons, naast het gebruikelijke sanitair, een zeer ruime keuze in luxe of design sanitair. U kunt bij ons kennis maken met verschillende wellness-mogelijkheden waarin u zich 's avonds heerlijk kunt ontspannen na een dag hard werken. Onder de mogelijkheden valt bijvoorbeeld een whirlpool of spa-systeem waarbij speciale jets extra water in het bad spuiten of onder water lucht toevoegen met verschillende massagestanden, lichttherapie, hoofdsteunen, handgreep etc. De baden zijn in diverse vormen en afmetingen leverbaar. En wat dacht u van een lcd-scherm ingebouwd in uw muur boven het bad met drijvende afstandsbediening!

Heeft u een drukke dag gehad en wilt u graag eerst in de sauna ontspannen en de drukte van de dag van u afzetten? Neem dan een sauna! Wanneer u deze laat voorzien van een timer is de sauna op temperatuur als u thuis komt. Ook kunt u uw sauna laten voorzien van luidsprekers, zodat u muziek kunt luisteren tijdens de saunagang. 

Tegelwerk
Op het gebied van wand- en vloertegels zijn wij dé expert. Niet alleen in vekoop, maar juist ook op het gebied van verwerking. Vanuit onze jarenlange ervaring geven wij u advies over het gebruik en de toepassingen van bouwmaterialen en schoonmaakmiddelen.

In onze showroom kunt u de wand- en vloertegels zelf zien en uitzoeken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U bent altijd welkom in onze showroom in Wormer vanuit waar wij u graag verder helpen!

Showroom Showroom