Diensten

Loodgieters

Feenstra en Van Goor levert diverse loodgietersdiensten. Zoals een reparatie, aanpassing, uitbreiding of de nieuwe aanleg van water- of gasleidingen.
Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 075 642 6318. Bel ons voor een afspraak. Wij zullen u snel en vakkundig van dienst zijn.


Lees meer

Elektra installaties

Een degelijke elektriciteitsinstallatie in uw woning is tegenwoordig natuurlijk onmisbaar. Wanneer het op elektra aankomt, is het van essentieel belang dat u voor werkzaamheden een gespecialiseerd bedrijf inschakelt, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare installatie. Feenstra en Van Goor is u hierbij graag van dienst!

Spoedreparaties
Sommige reparaties moeten met spoed plaatsvinden. Bel ons dan direct! Een stroomstoring kunnen wij binnen 24 uur na telefonische melding op afspraak uitvoeren.


Lees meer

Badkamerspecialist

Wie besluit een nieuwe badkamer te bouwen of de oude opnieuw in te richten, weet doorgaans niet direct wat de mogelijkheden zijn. Daar komt u pas achter door veel te kijken en te vergelijken in tijdschriften, op beurzen en in de showroom van de Sanitairspecialist. Zo ontstaat stap voor stap uw droombadkamer.


Lees meer

Verwarming

Bent u toe aan een nieuwe CV ketel, vloerverwarming of radiator? Feenstra en Van Goor kan ook op dat gebied alles voor u verzorgen.


Lees meer

Airconditioning en ventilatie

Ook voor airconditioning en ventilatie bent u bij Feenstra en Van Goor aan het juiste adres. Niet alleen in kantoren en of bedrijfsruimtes zijn aircosystemen van toepassing, ze worden ook steeds meer gebruikt in woningen. Met STEK opgeleide monteurs kunnen wij voor u alle nieuwe installaties realiseren.


Lees meer

Dak en zinkwerk

Voor reparatie of vernieuwing van uw zinken dakgoot, of dakbedekking van uw platdak, bent u bij Feenstra en Van Goor aan het juiste adres. Met al meer dan 40 jaar ervaring staan wij garant voor het waterdicht houden van uw woning, garage of schuur.


Lees meer