Over ons

Wij verlenen al meer dan 40 jaar onze diensten aan een gevarieerd klantenbestand: de particulierenmarkt, gemeente, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en industrie.Het personeelsbestand is inmiddels gegroeid tot 25 medewerk(st)ers. Zij zijn allen goed opgeleid en/of leren al werkend voor hun vakbekwaamheid. Het loodgieters bedrijf van weleer is tegenwoordig een erkend hoogwaardig technisch installatiebedrijf met verschillende afdelingen. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij leerlingen op weg naar hun vakdiploma; wij investeren in bijscholingscursussen waardoor de vakbekwaamheid op peil gehouden wordt bij de zich steeds vernieuwende technologische kennis.

De samenleving betekend voor ons meer dan de directe omgeving van de plaatsen waar wij aan het werk zijn. Maatschapelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons daardoor vanzelfsprekend. Binnen ons bedrijf is de zorg voor het bedrijf, elkaar en de toekomst in alle lagen een groot goed.

Wij willen daarom:

  • Duurzaam ondernemen
  • Duurzaam installeren
  • Een transparante en flexibele onderneming zijn
  • Een goede werkgever voor haar personeel zijn
  • Maatschappelijk betrokken zijn

Feenstra en Van Goor krijgt een steeds grotere naamsbekendheid. Onze orderportefeuille is nog steeds groeiend. De werkzaamheden in de utiliteit, industrie, nieuwbouw, renovatie en particuliere sector breiden zich meer en meer uit. Daardoor hebben wij plaatsingsmogelijkheid voor vakbekwame nieuwe medewerkers.

Feenstra en Van Goor het resultaat van jaren hard werken, als technisch installatie bedrijf heb je alleen maar bestaansrecht als je blijft investeren in de toekomst.