GROHE douchetoilet Sensia Arena

Het douchetoilet van GROHE heeft een modern en elegant design met zachte kleuren en gestroomlijnde vormen die naadloos aansluiten bij hedendaagse toiletruimtes. Dit douchetoilet zorgt voor vertrouwen en comfort door details als het nachtlicht en de automatische open- en sluitfunctie. Het douchetoilet heeft al diverse prijzen gewonnen zoals de iF Design Award, Interior Innovation Award, Plus X Award en de Green Good Design Award.

Eenvoud en luxe

Het douchetoilet werkt op een eenvoudige manier van drie stappen: reinigen, drogen en doorspoelen. De gebruikersinstellingen kunnen aangepast worden door middel van de afstandsbediening aan de zijkant van de zitting, aan de muur of via een app op de telefoon. Naast het aanpassen van de instellingen kan de Sensia Arena ook bediend worden. Zo kunnen de waterdruk, positie van de douche, temperatuur van het water, reinigingscyclus en de duur van de reiniging aangepast worden. Overigens is de mogelijkheid aanwezig om de Sensia Arena als ‘normaal’ toilet te gebruiken.

Enkele functies

Geurafzuiging werkt als volgt: bij de eerste opening van de airshield sluit de lucht op in het toilet en bij de tweede opening worden de geuren compleet weggetrokken door een actief koolstoffilter. 
De douche-armen worden voor en na ieder gebruik automatisch gereinigd en hebben diverse standen. Zo is er de standaard straal, oscillerende straal en zelfs een massagestand. Ook zijn de douchekoppen vervangbaar en worden de douche-armen en kop beschermd met een anti-bacteriële bescherming voor de ultieme hygiëne. 

De Triple vortex spoeling heeft 3 wateruitlaten die zorgen voor een draaikolk-achtige stroom die ieder stukje wandcloset reinigen. Ook is de Sensia Arena voorzien van Aquaceramic. Dit is een gladde hydrofiele laag waar vuil en kalk niet aan kan hechten. Volgens GROHE houdt deze laag het keramiek wel 100 jaar schoon.

Met de GROHE Sensia Arena weet u zeker dat u over één van de meest hygiënische toiletten beschikt. Bent u nieuwsgierig naar het ideale douchetoilet en wilt u hier meer over weten? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 – 642 6318.

Terug naar overzicht