De juiste badkamerverlichting

U kunt de badkamer hebben betegeld met de mooiste tegels, een grote spiegel en de mooiste wasbak van Nederland, maar zonder de juiste verlichting komt dit alles niet tot zijn recht. Feenstra en Van Goor heeft jaren lange ervaring in het betegelen, verlichten en maken van badkamers. Wij adviseren u graag over de juiste badkamerverlichting  

Mogelijkheden

De basisverlichting is natuurlijk de belangrijkste lichtbron in uw badkamer. Het is van belang dat de standaardverlichting goed is omdat deze de complete ruimte verlicht. Basisverlichting is vrijwel altijd in het plafond gemonteerd. Over het algemeen willen mensen dat de spiegel boven de wasbak extra verlicht wordt. Hiervoor is accentverlichting geschikt.

Ledverlichting

Ledverlichting is populair, zo ook in de wereld van de badkamers. Ledverlichting heeft haar populariteit te danken aan de vele voordelen dat het biedt. Zo is ledverlichting erg duurzaam omdat het lang meegaat en weinig stroom verbruikt. Daardoor hoeven ledlampen niet vaak vervangen te worden. Ledlampen zijn over het algemeen klein van formaat, waardoor zij weinig ruimte in beslag nemen. Het licht dat de lampen produceren doet niet onder aan ieder ander verlichting dat in de badkamer wordt gebruikt. Tegenwoordig is er ledverlichting met dimfunctie verkrijgbaar, waardoor u het licht in de badkamer perfect kunt aanpassen aan uw eigen behoefte.

Extra verlichting?

Vindt u basisverlichting nog wat saai en wilt u uw badkamer omtoveren tot een kunstwerk? Misschien zijn de volgende opties iets voor u.

Licht strips rondom het bad

Heeft u een badkuip in de badkamer staan? Geef uw badkamer het ultieme ontspannende effect door zachte verlichting en passende kleuren toe te passen rondom de badkuip.

Spiegel

Heeft u een mooie grote spiegel aan de badkamermuur hangen? Wellicht kunt u deze extra opvrolijken door rondom een strip ledverlichting aan te brengen. Hierdoor kunt u ook beter uw eigen gezicht bekijken tijdens het opmaken of scheren.

Wij van Feenstra en Van Goor hebben jaren ervaring met het plaatsen van badkamers en badkamerverlichting. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op via 075 642 6318 of vul het contactformulier in.

Terug naar overzicht