Dak en zinkwerk

Voor reparatie of vernieuwing van uw zinken dakgoot, of dakbedekking van uw platdak, bent u bij Feenstra en Van Goor aan het juiste adres. Met al meer dan 40 jaar ervaring staan wij garant voor het waterdicht houden van uw woning, garage of schuur. Monumentale panden en kerken worden met vakmanschap en liefde voor oud ambachtelijk zink en loodwerk door onze specialisten in ere hersteld of vernieuwd. Bovendien kunt u op ons rekenen wanneer het gaat om het aanbrengen van nieuwe architectonische stijlen van dakbedekking. Zinken dakgoten en afvoeren, voor dit hoogwaardige product hebben wij de juiste oplossingen en aanbiedingen. Is uw dakgoot aan vervanging toe? Informeer bij ons naar de scherpe aanbiedingen.

Zink, een hoogwaardig product
Belangrijke overwegingen bij het kiezen van dit hoogwaardige product zijn de kosten. Hierbij is het van belang met de uitzonderlijke eigenschappen van dit product rekening te houden. U kunt hierbij denken aan o.a. de levensduur, onderhoudsvrij, gewicht, vormbaarheid, ultraviolette bestendigheid, weerbestendigheid en onbrandbaarheid. Bitumen dakbedekkingen: hierop wordt tegenwoordig door de fabrikant een garantie van 10 jaar gegeven. Zinken goten, plat of schuindak bedekkingen gaan veel langer mee dan bitumen of kunststof oplossingen. Daarom betekent het kiezen voor zinken oplossingen investeren in een duurzaam en onderhoudsvrij materiaal.

Neem contact met ons op. Wij geven u graag een deskundig advies voor het vervangen van uw platdak dakbedekking.


Terug naar overzicht

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer