Diensten

Loodgieters

Feenstra en Van Goor levert diverse loodgietersdiensten. Zoals een reparatie, aanpassing, uitbreiding of de nieuwe aanleg van water- of gasleidingen.
Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 075 642 6318. Bel ons voor een afspraak. Wij zullen u snel en vakkundig van dienst zijn.

Lees meer

Elektra installaties

Wanneer het op elektra aankomt, is het van essentieel belang dat u voor werkzaamheden een gespecialiseerd bedrijf inschakelt, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare installatie. Feenstra en Van Goor is u hierbij graag van dienst!

Spoedreparaties
Sommige reparaties moeten met spoed plaatsvinden. Bel ons dan direct! Een stroomstoring kunnen wij binnen 24 uur na telefonische melding op afspraak uitvoeren.

Lees meer

Badkamerspecialist

Wie besluit een nieuwe badkamer te bouwen of de oude opnieuw in te richten, weet doorgaans niet direct wat de mogelijkheden zijn. Daar komt u pas achter door veel te kijken en te vergelijken in tijdschriften, op beurzen en in de showroom van de Sanitairspecialist. Zo ontstaat stap voor stap uw droombadkamer.

Lees meer

Verwarming

Bent u toe aan een nieuwe CV ketel, vloerverwarming of radiator? Onze goed opgeleide servicemonteurs kunnen wij inzetten voor alle voor alle cv-storingen. Zo kunnen wij reparaties en/of kleine aanpassingen binnen 24 uur na telefonische melding op afspraak uitvoeren.

Lees meer

Airconditioning en ventilatie

Ook voor airconditioning en ventilatie bent u bij Feenstra en Van Goor aan het juiste adres. Niet alleen in kantoren en of bedrijfsruimtes zijn aircosystemen van toepassing, ze worden ook steeds meer gebruikt in woningen. Met STEK opgeleide monteurs kunnen wij voor u alle storingen of nieuwe installaties realiseren.

Lees meer

Onderhoud en service

Feenstra en Van Goor kan u, als erkend gastechnisch installateur, ook van dienst zijn met het repareren en onderhouden van gasapparaten. Voor de particulieren markt zijn wij een samenwerking aangegaan met de Energiewacht Groep, hierdoor kunnen wij u 24/7 service verlenen en deskundig onderhoud aan u gastoestel uitvoeren.

Lees meer

Dak en zinkwerk

Voor reparatie of vernieuwing van uw zinken dakgoot, of dakbedekking van uw platdak, bent u bij Feenstra en Van Goor aan het juiste adres. Met al meer dan 40 jaar ervaring staan wij garant voor het waterdicht houden van uw woning, garage of schuur.

Lees meer

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer