Sealskin

Sealskin bestaat al ruim 260 jaar en is van oorsprong een Nederlands bedrijf, dat is begonnen als leerhandel en als toeleverancier van producten aan de schoenindustrie. Naarmate de tijd vorderde breidde Sealskin haar activiteiten steeds meer uit. Zo begon het leer steeds meer te verdwijnen en kwam daar onder andere kunststof, aluminium en glas voor in de plaats. Langzaamaan verruilde het bedrijf de schoenindustrie voor de sanitaire branche. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat Sealskin tot op de dag van vandaag een ruim en kwalitatief hoogstaand assortiment heeft aan baden, whirlpools, douches, onderhoudsproducten en accessoires.

Bent u benieuwd naar de producten van Sealskin? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

 

 

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer