Renovatie Brede School

Locatie: Zeeheldenbuurt stadsdeel Westerpark, Amsterdam
In opdracht van: Stadsdeel Westerpark, Amsterdam
Oppervlakte: 2.400 m2 renovatie + nieuwbouw

Uit een visiepresentatie is het bureau Snelder Architecten gekozen voor het ontwerpen van een Brede School te Amsterdam.
Het programma omvat ondermeer: taalles voor migranten, een zogenaamd opvoedsteunpunt, een peuterspeelzaal, naschoolse opvang en buurtmaatschappelijk werk.

Samen met de basisschool vormen al deze voorzieningen de 'Brede School Zeeheldenbuurt'. Doel van de Brede School is het organiseren van activiteiten voor iedereen onder het motto 'Leren in het echte leven'. Dat wil deze voorziening bereiken door het aanbieden van activiteiten voor leerlingen, ouders, verzorgers en andere buurtbewoners, zowel binnen als buiten de gewone schooltijd. In het ontwerp wordt ondermeer opgenomen een oplopend dakplein. Feenstra en Van Goor verzorgt de W-installaties. December 2008; De werkzaamheden zijn bijna gereed en eind Januari 2009 zal de school definitief opgeleverd worden.


Terug naar overzicht

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer