Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor vervanging, reparatie en/of onderhoud?

De kosten van bovenstaande werkzaamheden zijn per situatie afhankelijk. Wanneer u telefonisch of via het contactformulier uw situatie voorlegt, zullen wij u van een vrijblijvend voorstel voorzien. 

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Een offerte aanvraag is geheel kosteloos en zonder verplichtingen. U kunt een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen, of door telefonisch contact met ons op te nemen via 075 642 6318. 

Onze verwarming wordt niet goed warm en borrelt, hoe kan ik dit verhelpen?

U kunt eerst zelf de verwarming bijvullen en ontluchten. Mocht het probleem niet zijn opgelost, dan helpen wij u graag.  

Mijn afvoer borrelt, wat kan ik hier aan doen?

Dit is een teken van een beginnende verstopping of verzakking van uw riool. Het probleem kan eenvoudig worden opgelost door de afvoer machinaal te ontstoppen en te inspecteren op afschot.  

Wij willen graag onze badkamer verbouwen, doet u alleen het loodgieterswerk?

Voor uw badkamer renovatie bent u bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen uw complete renovatie vanaf de sloop, tot aan de bouwkundige werkzaamheden en het schilderwerk aan toe. 

Mijn goot lekt, moet deze vervangen worden?

Dit is afhankelijk van hoe oud de goot is. Wij kunnen bij u langskomen voor de inventarisatie en zullen naar aanleiding daarvan een eerlijk advies uitbrengen. 

Is het voldoende om de badkamer te ventileren door het raam open te zetten?

Nee er moet meer geventileerd worden dan alleen met een open raam. Een badkamer ventilator of afzuigsysteem met bediening in de badkamer is een betere optie. Hierdoor wordt de vochtige lucht goed afgevoerd.

Is een radiator in de badkamer nodig?

Voor de verdamping van water is warmte nodig, een badkamerradiator is dus nodig! Aangezien we een hoop water gebruiken in de badkamer en daar waterdamp bij komt kijken, moet dit ook verdampen en daar is warmte voor nodig van een badkamerradiator.

Moet ik kiezen voor vloerverwarming in de badkamer via elektra of CV?

Wanneer we vloerwarming in de badkamer toepassen moeten we denken aan comfort en niet aan besparing. Vaak is het niet mogelijk om de gehele badkamer te verwarmen. Het voordeel van vloerverwarming via elektra is dat het eenvoudig geplaatst kan worden en onafhankelijk geregeld kan worden. Het nadeel van elektra is dat het een dure manier is vloerverwarming in de badkamer. U kunt ook zonnepanelen overwegen. Zo wordt de stroom voor het verwarmen van de vloer opgewekt via de panelen.  

Kan een wandtoilet op iedere zithoogte worden geplaatst?

Ja, de hoogte kan bepaald worden door het frame te verlagen of verhogen. Dit kan alleen tijdens het plaatsen van het wandtoilet gebeuren. Zodra de hoogte is bepaald en het reservoir is ingetegeld kan het niet eenvoudig worden veranderd. Er zijn wel reservoirs welke na afwerking nog steeds in hoogte kunnen worden aangepast.

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer