Geschiedenis

Loodgieter bedrijf Hans Hartog is als eenmansbedrijf gestart in 1968 in de gemeente Wormer. Met de komst van het aardgas werden de werkzaamheden voor één man al snel te veel en werd het personeelsbestand uitgebreid tot vier man. In 1992 ging de heer Hartog een compagnonschap aan met de heer Feenstra. Het bedrijf Hartog & Feenstra groeide al snel uit zijn jasje. Uitgeweken moest worden naar een groter bedrijfspand. Dit werd gevonden op het industrieterrein Westerveer. Het nieuwe adres werd Eendrachtstraat 8 te Wormer, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is. In 2003 heeft Hans Hartog na 35 jaar afscheid genomen van zijn bedrijf.

De heer Feenstra is toen een compagnonschap aangegaan met de heer Van Goor. Met de verandering van eigenaar is ook de naam van het bedrijf gewijzigd. De nieuwe naam is geworden: “Feenstra en Van Goor installaties en sanitair BV”.

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer