Duurzaam Bouwen

Onze onderneming is zeer actief in de installatiewereld en hierbij realiseren wij diverse vormen van energiebesparing. Maar duurzaam bouwen is meer dan alleen maar energiebesparing. Het is bijvoorbeeld ook het gebruik van duurzame materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers. Bijvoorbeeld door goede ventilatie om vocht, schimmel en ophoping van schadelijke stoffen te voorkomen.

Voor de recente regelgeving omtrent duurzaam bouwen kunt u terecht bij de Rijksoverheid

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden omtrent duurzaam bouwen? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag in alle mogelijkheden.

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer