Over ons

Wij verlenen al meer dan 40 jaar onze diensten aan een gevarieerd klantenbestand: de particulierenmarkt, gemeente, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en industrie.Het personeelsbestand is inmiddels gegroeid tot 25 medewerk(st)ers. Zij zijn allen goed opgeleid en/of leren al werkend voor hun vakbekwaamheid. Het loodgieters bedrijf van weleer is tegenwoordig een erkend hoogwaardig technisch installatiebedrijf met verschillende afdelingen. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij leerlingen op weg naar hun vakdiploma; wij investeren in bijscholingscursussen waardoor de vakbekwaamheid op peil gehouden wordt bij de zich steeds vernieuwende technologische kennis.

De samenleving betekend voor ons meer dan de directe omgeving van de plaatsen waar wij aan het werk zijn. Maatschapelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons daardoor vanzelfsprekend. Binnen ons bedrijf is de zorg voor het bedrijf, elkaar en de toekomst in alle lagen een groot goed.

Wij willen daarom:

  • Duurzaam ondernemen
  • Duurzaam installeren
  • Een transparante en flexibele onderneming zijn
  • Een goede werkgever voor haar personeel zijn
  • Maatschappelijk betrokken zijn

Feenstra en Van Goor krijgt een steeds grotere naamsbekendheid. Onze orderportefeuille is nog steeds groeiend. De werkzaamheden in de utiliteit, industrie, nieuwbouw, renovatie en particuliere sector breiden zich meer en meer uit. Daardoor hebben wij plaatsingsmogelijkheid voor vakbekwame nieuwe medewerkers.

Feenstra en Van Goor het resultaat van jaren hard werken, als technisch installatie bedrijf heb je alleen maar bestaansrecht als je blijft investeren in de toekomst.

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer