LAUFEN

Het Zwitserse merk LAUFEN levert al ruim 120 jaar precisie, kwaliteit, duurzaamheid en design voor badkamers over de hele wereld. Keramiek vereist veel kennis, een experimentele benadering en het vermogen om deze ideeën om te zetten in processen. LAUFEN verwerkt keramiek met een grote zorgvuldigheid, passie en een goed oog voor detail tot producten van hoge kwaliteit. Tijdens de ontwikkeling van de producten legt LAUFEN de lat steeds hoger. Zo worden alle producten onderworpen aan een vacuümtest en wordt de afwerking zorgvuldig gecontroleerd. Elk product wordt na productie voorzien van een persoonlijk kenmerk van de desbetreffende medewerker om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

LAUFEN levert haar producten onder andere aan wooncomplexen, hotels, de gezondheid- en zorginstellingen, openbare en semi openbare ruimtes.

Wilt u de kwaliteit en het design van LAUFEN zelf ervaren? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

 

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer