HSK

HSK is een internationale partij en geaccepteerd partner van de professionele badkamerspecialist en de sanitair installerende vakhandel. Het van oorsprong Duitse bedrijf is specialist voor oplossingen ‘rondom de douche’ en staat bekend om de kwaliteit van de producten, het innovatieve design en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

HSK is van oorsprong een familiebedrijf en dat draagt zeker bij aan de grote persoonlijke betrokkenheid en de hoge arbeidsprestatie van de medewerkers. Het bedrijf ontwikkelt alles zelf, van begin tot eindproduct. Hiervoor worden zowel moderne fabricagemethodes als secuur handwerk ingezet. Dankzij de eigen glasverwerking kan HSK zorgdragen voor individuele oplossingen. Zo kunnen HSK douchewanden worden afgestemd op vrijwel iedere ruimtesituatie en naar persoonlijke wens.

Wilt u meer weten over de producten van HSK? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer