Hansgrohe

Hansgrohe is al sinds 1901 pionier op het gebied van hoogwaardige kranen, innovatieve douchetrends en andere badkameroplossingen. De ontwikkeling en productie van de producten vindt voornamelijk plaats in het Zwarte Woud in Duitsland. Hierbij zet het bedrijf zich nadrukkelijk in op de gebieden duurzaamheid, milieu- en klimaatbescherming. Het bedrijf streeft naar een betere ecologische toekomst en dat blijkt uit alle activiteiten en producten. Zo produceert Hansgrohe water- en energiebesparende producten met een lange levensduur en zet zij zich in voor een reductie van de CO2-emissie.
Ook wat betreft design is Hansgrohe een belangrijke speler. Zo wint het bedrijf met regelmaat toonaangevende internationale designprijzen en keurmerken.

Wilt u zelf de producten van Hansgrohe ervaren of meer informatie ontvangen? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer