GROHE

GROHE is marktleider in de sanitair branche en produceert sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor zowel consumenten als voor de professionele markt.

GROHE staat voor mooie, duurzame producten en loopt voorop als het gaat om ontwikkeling, ontwerp en de productie van een kwalitatief hoogstaand assortiment. En die kwaliteit gaat verder dan de normale levenscyclus van een artikel. Zo zorgt GROHE ervoor dat wanneer een product uit het assortiment wordt gehaald, de onderdelen nog gedurende een periode van 10 jaar beschikbaar blijven.

Naast duurzaamheid, technologie en kwaliteit is design een zeer belangrijke pijler voor GROHE. Zo heeft de fabrikant maar liefst 27 Red Dot Awards gewonnen dankzij het uitmuntende productdesign.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van GROHE voor uw badkamer? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer