F&F (Floor and Furniture)

Functioneel en kwalitatief badkamermeubilair, dat is waar F&F voornamelijk om bekend staat. F&F is ontstaan uit de firma Callewaert, die werd opgericht in 1962. In de loop der jaren heeft F&F haar werkzaamheden steeds meer uitgebreid. Waar bij aanvang voornamelijk houten vloeren en meubelen werden ontworpen en geproduceerd, werd het assortiment steeds verder uitgebreid met keukendeuren, salons en uiteindelijk ook een gespecialiseerd aanbod aan badkamermeubels en wastafels. 

Kwaliteit en precisie zijn erg belangrijk bij F&F. Zo ondergaan alle producten een grondige kwaliteitscontrole en worden alle badkamermeubels voornamelijk gemaakt van massieve Franse eik. Het voordeel van deze houtsoort is dat deze erg sterk, duurzaam en daarnaast ook waterbestendig is.

Bent u benieuwd naar het assortiment en/of de mogelijkheden van F&F? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer