Onderhoud en service

Feenstra en Van Goor kan u, als erkend gastechnisch installateur, ook van dienst zijn met het repareren en onderhouden van gasapparaten.

Voor de particulieren markt is ons bedrijf per 2010 een samenwerking aangegaan met de Energiewacht Groep, hierdoor kunnen wij u 24/7 service verlenen en deskundig onderhoud aan u gastoestel uitvoeren.

Speciaal voor grote technische installaties voor bijvoorbeeld midden en kleinbedrijf, VvE, Zorgsector en Scholen hebben wij een eigen onderhoudsdienst.

Onderhoudsabonnement
Warmwater- en verwarmingstoestellen worden in de meeste woningen zeer intensief gebruikt. De levensduur van deze apparatuur wordt verlengd door regelmatig onderhoud. Goed afgestelde en onderhouden apparatuur verstookt niet meer gas dan nodig. Bovendien wordt de kans op storingen aanmerkelijk kleiner.

Voorkomen van verrassingen van bijvoorbeeld verstopte HWA, goten en daken die plots beginnen te lekken. Of ventilatie die niet meer goed werkt. Ook hier in kunnen wij u ontzorgen. Speciaal op maat gemaakt ontzorg abonnementen zodat u zich niet meer zorgen hoeft te maken of de dakgoten wel zijn schoongemaakt of de filters van de ventilatie zijn vernieuwd. Interesse ? voor een op maat gemaakt voorstel kunt u altijd een verzoek indienen via info@feenstraenvangoor.nl

Voor de zakelijke abonnementen adviseren wij u graag over het budgetteren van onderhoudskosten. Voor preventief en correctief onderhouden van de technische installaties. Tevens verzorgen wij inspecties en keuringen.

Meld u aan!
Feenstra en Van Goor biedt u de mogelijkheid om hiervoor een onderhoudsabonnement af te sluiten. Meld u vandaag nog aan en profiteer zo snel mogelijk van alle voordelen die ons onderhoudscontract u biedt!


Terug naar overzicht

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer