Loodgieters

Feenstra en Van Goor levert diverse loodgietersdiensten. Zoals een reparatie, aanpassing, uitbreiding of de nieuwe aanleg van water- of gasleidingen.
Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 075-6426318. Bel ons voor een afspraak, wij zijn u snel en vakkundig van dienst.

Spoedreparaties
Sommige reparaties moeten met spoed plaatsvinden. Bel ons dan direct! Een reparatie van een gasleiding of waterleiding kunnen wij binnen 24 uur na telefonische melding op afspraak uitvoeren.

Aanpassingen
Voor uitbreiding of nieuwe aanleg van gasleidingen en waterleidingen kunt u bij ons terecht. Wij maken dan een afspraak met u om uw wensen, de kosten en het tijdstip van uitvoering te bespreken.
Wilt u een extra buitenkraan of heeft u een lekkende kraan in huis? Ook dit soort kleinere aanpassingen voeren wij graag voor u uit.

Technische installatiewerkzaamheden
Naast de werkzaamheden in en rond het huis voeren wij ook grotere installatiewerkzaamheden uit. Voor dit soort grote technische installatiewerkzaamheden maken wij graag een afspraak op locatie.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij doen:

  •     Gas- en waterleidingen;
  •     Vloeistof rondpompleidingen en apparatuur;
  •     Drukleidingen en compressoren;
  •     Vocht- en olieafscheiders;
  •     Ventilatiesystemen voor machines en technische ruimtes;
  •     Luchtbevochtigingsinstallaties;
  •     Warmteterugwinninginstallaties;
  •     Legionella risicoanalyse en beheersplan.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op.


Terug naar overzicht

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer