Badkamerspecialist

Wie besluit een nieuwe badkamer te bouwen of de oude opnieuw in te richten, weet doorgaans niet direct wat de mogelijkheden zijn. Daar komt u pas achter door veel te kijken en te vergelijken in tijdschriften, op beurzen en in de showroom van de Sanitairspecialist. Zo ontstaat stap voor stap uw droombadkamer.

Complete verzorging van het bouwproces
Een droom die vervolgens in werkelijkheid zal moeten worden omgezet. Wij helpen uw graag met het uitwerken van de badkamer van uw dromen. Samen met u ontwerpen wij uw nieuwe badkamer, compleet in 3D getekend. Het bouwproces verzorgen wij compleet voor u. Vanaf het sloopwerk van de bestaande badkamer tot het tegelwerk en luxe plafonds.

Wij staan u graag bij met raad en daad. In onze showroom kunt u vele modellen bekijken. Ook de tegels zijn hier tentoongesteld. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.


Terug naar overzicht

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer