Airconditioning en ventilatie

Ook voor airconditioning en ventilatie bent u bij Feenstra en Van Goor aan het juiste adres. Niet alleen in kantoren en of bedrijfsruimtes zijn aircosystemen van toepassing, ze worden ook steeds meer gebruikt in woningen. Met STEK opgeleide monteurs kunnen wij voor u alle storingen of nieuwe installaties realiseren.

Goede ventilatie
Ventilatie is steeds een belangrijker aandachtspunt bij de realisatie van een nieuwe woning of gebouw. Maar ook bij renovatie of een verbouwing is en blijft dit een zeer belangrijk aandachtspunt. Doordat we steeds meer kierdicht bouwen en beter isoleren, is er steeds minder natuurlijke ventilatie. Hierdoor kan vocht, schimmels en bacteriën zich ophopen en verslechterd het binnen klimaat aanzienlijk. Verantwoord ventileren is dan ook van groot belang voor uw gezondheid. Maar ook voor de oplopende energiekosten kan goed ventileren een positief effect hebben.

Onderhoud
Voor al deze systemen is onderhoud van groot belang. Wist u dat de mechanische ventilatieunits in uw woonhuis ook vervuilen en eigenlijk jaarlijks gecontroleerd en schoongemaakt moeten worden? Meer dan 90% van de Nederlandse gezinnen is zich hier niet van bewust.

Hebt u een WTW unit in uw woonhuis en de filters wel eens vernieuwd?
Neem contact met ons op, wij verzorgen alle werkzaamheden.


Terug naar overzicht

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer