Clou bath findings

Innovatie en topdesign met een uitmuntende kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Dat is waar Clou dagelijks naar streeft. Het bedrijf is importeur en groothandel van producten voor design badkamers en toiletten en ontwikkelt en produceert sinds 2000 ook toilet- en designbadkamer producten onder eigen merk.

In het assortiment van Clou vindt u onder andere fonteinen, baden, toiletten en design wastafels, maar bijvoorbeeld ook complete badkamermeubels. Daarnaast heeft Clou ook zeer veel accessoires als kranen, spiegels en verlichting in het assortiment.
Het minimalistische, exclusieve design wordt afgewisseld met aandacht voor vorm en functie en de vernieuwingsdrang zorgt voor verassende en inspirerende producten, waarbij de kwaliteit en betaalbaarheid nooit uit het oog worden verloren.

Bent u benieuwd naar de producten van Clou? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer