Cleopatra – World of Wellness

Sinds 1966 is Cleopatra dé Nederlandse producent van hoogwaardige wellnessproducten zoals baden, stoomcabines, whirlpools, stoomdouches en professionele stoombaden.

Cleopatra streeft er altijd naar om de hoogste kwaliteit te leveren. Daarom worden alle producten door henzelf ontworpen, ontwikkeld en uitgebreid getest op comfort en kwaliteit. Cleopatra levert wereldwijd aan particulieren, maar ook aan bedrijven zoals bijvoorbeeld hotels en grote wellness-centra.

De baden en (stoom-)douches van Cleopatra zijn te vinden op prachtige locaties over de hele wereld, van bijvoorbeeld het 7-sterrenhotel Burj-Al-Arab in Dubai tot de Amsterdam ArenA en verschillende wellness-centra.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Cleopatra voor uw badkamer? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Afspraak maken?

Contact

Feenstra en van Goor
Eendrachtstraat 8, 1531 DV Wormer

075 642 6318

Openingstijden

Kantoor: Ma t/m vrij   09:00 tot 17:30 uur
Showroom:   Di t/m Do alleen op afspraak
  Do avond 16:00 tot 21:00 uur
  Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
  Za 10:00 tot 17:00 uur

Laatste nieuws

Soorten douchecabines

Er is veel keuze in douchecabines. De keuze die u maakt wordt mede bepaalt door de grootte en het type van de douchecabine. Ten eerste is het van belang om het soort glas mee te nemen in de beslissing. U kunt kiezen uit glassoorten. Daarnaast bestaan er verschillende soorten douchecabines waar u uit kunt kiezen. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer

Kleine badkamer maar toch een bad

Heeft u een kleine badkamer maar wilt u toch een bad? Het lijkt misschien alsof een bad niet in uw badkamer past, maar er is veel mogelijk! Wat is er nou lekkerder dan ontspannen in bad in uw eigen badkamer. Wij leggen uit hoe u dit heerlijke gevoel ook in uw kleine badkamer kunt realiseren.  

Lees meer